Varuflödessäkrat

Varuflödessäkrat är en tjänst framtagen för er som inte riktigt är redo att anställa en senior varuflödesexpert ännu. Här har ni möjligheten att snabbt komma i kontakt med Selector Solutions omtyckta konsulter där vi tillsammans formar innehållet och skräddarsyr lösningarna efter just era behov.

Allt för en avsevärt mycket lägre kostnad och risk än att anställa själva. Tjänsten kan liknas med en Varuflödesförsäkring eller garanti som borgar för att era flöden blir mer effektiva.

Genom att abonnera på tjänsten Varuflödessäkrat så får ni över natten tillgång till Selectors Solutions kunniga konsulter, idéer och senaste kunskap samt givetvis även vårt breda kontaktnät inom frågor som rör effektiv varuförsörjning. Pang på rödbetan helt enkelt!

Välj mellan Basic, Professional och Enterprise.

Fr. 7 900:- per månad

Kontakta oss för mer information om vilket paket som passar dig.

Selector Solutions

Med över 25 års praktisk erfarenhet från företag med stora varuflöden är vi rätt partner för dig i ditt nästa projekt.

Våra uppdragsgivare har bland annat uppnått en mer kapitalrationell balansräkning, effektivare Supply Chain med högre servicegrad ut till kund, högre produktivitet i sin verksamhet samt tillväxt via marknadsanpassade lösningar för MultiChannel eller OmniChannel.

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss